• Екип
  • Д-р Цветослав Георгиев

Д-р Цветослав Георгиев

Цветослав ГеоргиевД-р Цветослав Георгиев е лекар специалист по ревматология и последовател на здравословния начин на живот в умерени дози. Цветослав е основателят на ЗдравБъди.com и от близо 10 години се опитва да събуди Вашия интерес в областта на здравето, медицината, спорта и здравословното хранене.

Професионалният път на д-р Георгиев стартира през 2013 г., когато, след спечелен конкурс, започва работата по своя дисертационен труд в Клиниката по ревматология към УМБАЛ "Св. Иван Рилски" - София. От 2014 г. е специализант в същата клиника, като през 2018 г. успешно придобива специалност ревматология. Д-р Георгиев практикува ставна ехография и притежава сертификат за ниво intermediate (EULAR). Неговите основни интереси са основно в областта на ставните дегенеративни заболявания, възпалителните артропатии.

От 2017 г. е рецензент за едни от най-престижните научни списания Rheumatology International, Journal of Experimental Orthopedics (JEXO), Medical Principles and Practice. Има публикувани множество статии в реферирани медицински журнали.

Д-р Георгиев работи в:

  • болничната помощ в МБАЛ "Сердика" на адрес ул. Дамян Груев №6
  • доболничната помощ във II ДКЦ, находящо се в центъра на град София, ул. Хан Крум 1, кабинет 2.

Уебсайт: Ревматолог БГ

Сподели или оцени, ако сме били полезни
4.7692307692308 1< 1< 1< 1< 1< Оценка 4.77 (39 гласове)