Отговор: Храчки - определение, видове и причини. Кръв в храчките.

NOTE: You are posting the message as a 'Guest', you can not edit the message or delete it
Please Вход or Регистрация to skip this step.

Your e-mail address will never be displayed on the site.
X

Topic History of: Храчки - определение, видове и причини. Кръв в храчките.

Макс. показване на последното 6 мнения - (последното мнение е първо)

  • Деси90
09 Май 2018 11:40
Храчки - определение, видове и причини. Кръв в храчките.

Здравеите аз бях прекарала бронхит или плевмония незнам точно но вкъщи и се самолекувах с оспамокс 1000, и месец по късно имах храчки с кръв . Бях на лекар направиха снимка на бял дроб и се виждаха окръглени петна 0|1 фаза . След което ме приеха в отделението за туберкулоза. Не си правете шеги а си ходете на време на лекар и ако има нещо се лекуваите. и когато има болки в гърдите задължително снимка на дробовете.

  • dmon
05 Окт 2017 17:28
Храчки - определение, видове и причини. Кръв в храчките.

Здравейте. Отчаяно се нуждая от съвет. На 8 август заведох майка ми в болница в град Плевен за операция на жлъчката но в последствие се оказа , че десния и бял дроб е пълен с гной. Както и да е да не задълбочавам много. След 40 дена лечение чрез дренажи и много силни антибиотици я изписаха и лазаха , че снимката вече не показва да има гной в белия дроб...един вид излекувана. Ок ама я прибрахме на 19 септември и до ден днешен тази жена неможе да ходи и да се храни. Казва , че всичко и горчи и не иска да яде каквото и да било и ходенето е много малко защото няма сила. Сега от около8 дена има много лоша кашлица придружена с храчки къде жълти, къде кафеникави, къде бели. Много я мъчи тази кашлица , защото неможе о да спи. В момента в който легне и почва да кашля и да отхрачва и така цяла нощт. Лекарите с които говорих ми казват, че било нормално да кашля да ама на мен не ми се струва много нормално. Кажете ми какво да правя. Днес ходихме да дадем крав за изследвания за да видят как е хемоглобина, желязото и т.н. а утре ще дадем храчка за изследване. Но какво да правя през това време как да и облекча тази кашлица...незнам дайте ми някакъв съвет...благодаря

  • Д-р Кабакчиева
11 Окт 2015 00:15
Храчки - определение, видове и причини. Кръв в храчките.

Наличието на кръв е обезпокояващо. Добре е да се обърнете към пулмолог за допълнителни изследвания, както е написал колегата рентгенография на бял дроб и евентуално бронхоскопия. Успех!

  • Lekar
09 Окт 2015 20:39
Храчки - определение, видове и причини. Кръв в храчките.

Лечение само след диагноза. Необходимо е да се направи рентген, ако вече няма такъв. Настоявайте пред ДжиПи-то, след това да ви изпрати на пулмолог.

  • Mariana Nikolova Piponkova
08 Окт 2015 13:24
Храчки - определение, видове и причини. Кръв в храчките.

Zdraveyte,mayka mi othrchva gnoyni hrachki sas krav 2-3 pati na den kato nastine malko, bez da kashla.Kato cheta za othrachvaneto pri hronichniya bronhit pishe che othrachvaneto idva sled mokra kashlica no pri neya ne e taka.Doktorkata kazva che ima hronichen bronhit i iizpisva antibiotik hrachkite i izchezvat no kato nastine malko otnovo zapochva da othrachva sashtite hrachki gnoy i krav predpolagam zashtoto imat rozov cvyat.Bihte li mi preporachali nyakakvo lechenie.

  • nel
27 Юни 2015 15:28
Храчки - определение, видове и причини. Кръв в храчките.

zdr 23 sam ot sedmica izplyvam hracki krav iskam da popitam na kakvo se dalji

Създадено с Kunena форум