- Thank you received: 0
Мнооого високи стойности на TSH
- apalapa
- Начинаещ
Please Вход or Регистрация to join the conversation.
- Vasilec
-
- Не се пипа!
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
- apalapa
- Начинаещ
- Митев
- Начинаещ
- Thank you received: 1
краси писа: Да чувал съм че е опасно но просто състоянието в което бях ме принуди да взема това крайно решение!След като започнах да приемам л.тироксин получих подуване на клепачите очевидно загрубяване на кожата надаване на тегло изтръпване на ръцете панически атаки депресия изнервен и агресивен.За няколко месеца буквално се състарих и сам го виждах!Що се отнася до имп.терапия то лично за мене там няма никакви импулси а ефекта/ако има такъв/се крие в нещо по-различно и то е обяснено по малко по-елементарен начин от народната медицина като"източване на гуша"Лекарите който го прилагат в София са го видоизменили като правят само 3 пъти по 2 разреза на небцето през 4 месеца.Аз ходя при един дядо от гр.Гълъбово през който са минали много хора вкл. и от чужбина.За добро или за зло реших да се доверя на него 1 защото предлага помоща си безкористно 2 защото той подхожда по-агресивно/реже всеки месец/по 3 разреза в продължение на 8 месеца и 3 познавам хора които напълно са излекувани и от години вече не пият никакви лекарства показателите са им перфектни.Вижте аз вярвам на традиционната медицина!Очаквам все-пак медицинското обяснение на тази терапия тъй-като кръвта която изтича след разрезите меко казано доста смущаващо!Тя е много тъмночервена като желе в големи количества и човек си задава въпроса "къде е складирана тази кръв и изобщо циркулира ли"?И още нещо.Почти всеки ден спортувам .Та нали след 2 месеца без тироксин не би трябвало да мога да стоя на краката си от немощ!!Споделих с Вас и очаквам с нетърпение Вашето мнение.
Има все още много необяснени от съвременната медицина феномени, но има и много шарлатани, които могат да влошат сериозно състоянието Ви

- д-р Георгиев
- Посетител
А най-вероятно е чиста проба реклама на второто.Има все още много необяснени от съвременната медицина феномени, но има и много шарлатани, които могат да влошат сериозно състоянието Ви . Дано Вие да сте попаднали на първото!
- presi
- Начинаещ
Преди две години- май 2014г., заради не съвсем драстично ниско тегло, реших да си изследвам щитовидната жлеза. Ехографията не показа възли. Кръвните изследвания дадоха стойност 10.45 за TSH, FT4- 13.930, MAT- 110.10. Оказа се, че лабораторията не е особено коректна и често дава завишени резултати и ме посъветваха да направя нови изследвания другаде. През юли същата година, в друга лаборатория, те бяха следните: TSH- 3.77, FT4- 24.47, MAT- 143. След съвет с лекар си взех селен и бразилски орех, които подобриха чувствително състоянието ми. След известно време ползвах хомеопатично лекарство- солите на д-рШуслер и почувствах положителна промяна. Към днешна дата показателите са следните: TSH- 14.19, FT4- 12.51.
Нямам симптоми като сърцебиене, изпотяване и други, теглото ми е в по-високи норми отпреди две години, месечният ми цикъл е без промяна, като изключим едно-две неголеми забавяния, които са нещо нормално. Единствено чувствам понякога задушаване в областта на гърлото.
Въпросът ми е имам ли причина да се притеснявам и какво е добре да направя?
- Д-р Кабакчиева
- Посетител
- presi
- Начинаещ

- pipi99
- Начинаещ
- Д-р Кабакчиева
- Посетител