Кабинет по психиатрия/психология - за раздела!

  • Коди Мартин
  • Коди Мартин's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Модератор
More
02 Юли 2012 22:03 - 07 Авг 2012 19:52 #1 от Коди Мартин
Коди Мартин created the topic: Кабинет по психиатрия/психология - за раздела!
Здравейте, скъпи приятели!
С радост Ви представяме новия раздел "Кабинет по психология". Тук всички можете да споделите своите психологически проблеми и да помолите за съвет. За жалост в днешно време, всеки един човек има психологични проблеми, като стрес, натоварване и семейни проблеми. Не се притеснявайте, да споделите вашия проблем тук. В интернет всичко е анонимно и никой няма да разбере, кой е човека зад компютъра.
Ако решите да споделите проблема си, моля Ви имайте предвид следните неща:
- Упоменете своята възраст. Няма значение на колко години сте, за да пишете в раздела. Нашият екип разбира, че дори децата в днешно време имат проблеми. От изключителна важност за нас, като отговарящи на въпросите Ви е това да дадете своята възраст, за да знаем точния отговор на запитването Ви и максимално да се стремим да обясним, какво трябва да направите или като цяло да знаем как да сформираме съветите си.
- Дайте максимално много информация за проблемите си. Със сигурност това ще помогне на отговарящите Ви да дадат точен и най-вече правилен съвет, за решение на проблема Ви.
- Давайте точни и ясни заглавия на темите. Ако някой друг потребител има същия проблем ще е много удачно за него, да открие темата по заглавието като от него се разбира и какво съдържа тя.
- За всеки нов проблем отваряйте нова тема. Така ще успеем да разгледаме всеки проблем като отделен, а старите ще останат завършени.

Благодарим предварително за спазването на по-горе описаните стъпки.

Поздрави
Екип ЗдравБъди.БГ

"За учения, който е живял с вярата си в силата
на разума, историята завършва като лош сън. Той е изкачил планини от невежество,
вече всеки миг ще покори най-високия...
Последна промяна: 07 Авг 2012 19:52 от tsetso.

Please Вход or Регистрация to join the conversation.

Създадено с Kunena форум