ЮАР

  • petkova88
  • Topic Author
  • Offline
  • Начинаещ
More
19 Мар 2015 14:58 #1 от petkova88
petkova88 created the topic: ЮАР
Здравейте! Чудех се дали някой може да разкаже нещо повече за там...Има вероятност да замина за Дърбан да работя, но чета много страшни неща за там...Голяма престъпност, убийства и изнасилвания, грабежи и то все на бели хора...Чак толкова ли е страшно там? Как живеят белите там? Има ли някой българин, който може да разкаже ако живее там? Не знам до колко тази информация по форумите е достоверна. Ясно е, че там е по-различно от тук, ясно е че има престъпност като навсякъде по света, но толкова ли е ужасна реалността там? Моля, ако някой живее там и може да разкаже - да го направи...Навсякъде в нета е пълно с потресаваща информация за престъпността и убийствата там. Статистиките са плашещи...Искам да се свържа с някой, който вече е там и да си поговорим...Ще бъда много благодарна наистина...Може да ми пишете и на имейла или да разменим скайп...Нужна ми е достоверна информация.

Please Вход or Регистрация to join the conversation.

More
20 Дек 2015 12:02 #2 от sofi22
ЮАР
Един приятел преди години беше ходил там. За България също се пишат потресаващи неща, но ние живеем тук някакси и сме си свикнали. При него главният проблем беше, че нямаше нужната сума, за да замине, но затова звъна на *5555, изтегли един безлихвен кредит от Кредисимо и беше готов за пътуването. Отиде там и като цяло доста бързо си възвърна парите, нужни му за погасяване на кредита, работи там около 4,5 месеца, изкара си парички и се прибра. Като цяло каза, че има престъпност, но не е чак така както я описват. В нета често преувеличават, нали знаех как е. Ако все още не си заминала, пожелавам ти успех и дано останеш доволна.

Please Вход or Регистрация to join the conversation.

More
27 Дек 2015 21:40 #3 от desiivanova
ЮАР
Няма нищо страшно, в нета винаги всичко е написано по най-страшния начин, за да се предизвика вниманието на читателите, така че спокойно.

Please Вход or Регистрация to join the conversation.

Създадено с Kunena форум