Болки в малките стави на ръцете, и гърба

  • ani888
  • Topic Author
  • Offline
  • Начинаещ
More
17 Юни 2017 23:15 #1 от ani888
ani888 created the topic: Болки в малките стави на ръцете, и гърба
Искам да попитам понеже отдавна си нося страданията и от ходене по лекари вече ми писна, защото отивам за едно откриват ми още неща и стареса е невероятен.ПРеди 40 дни се роди моята втора дащеря,опитвам се да дам нов смисал на йивота си т.е .да не мисля за болести но ето 4е по време на бременността нямах толкова болежки ,а сега е нещо страшно.Мисля да отида вече на ирисова дягностика,защото от толкова много неща се оплаквам 4е като отида на лекар ми казват 4е сам в депресия сега ве4е мойе и да сам защото много ми идва и грижите за детето ,недоспиване ,а и болежките ми. Моля ако някой може да ми даде някакав савет ще сам благодарна и да ме насочи нанякаде. След раждането което беше с операция ми изписаха лекарства за анемията и понейе имам проблеми с стомаха аз поне така си мисля 4е от там запо4наха нешртата един ден ми премеля по4увставх се уйасно стомяхат ми се сви като преди някакво премейдие.
От тогава аз и преди това си имах такива болки в гърба и като топка отпред на гардите все едно ми е заседнала ,а сега и кашлица след като се нахраня и секрет които се движи в трахеята при вдишване. Освен това и ми става кофти на стомаха. Личната лекарка ми каза че гарлото ми е добре ,и дробовете ми са чисти. Аз си мисля че имам нещо на хранопровода, вече не зная какво да си мисля.Моля насо4ете ме нанякаде. Преди да збременея имах болки в малките стави и средния праст на лявата рака ми се изкриви полу4их някакво уплатнение на средната става,сега пак ме болят рацете сутрин са ми сванати ,но започнаха и прастите на краката.Благодаря ако някои може да ми помогне!

Please Вход or Регистрация to join the conversation.

  • д-р Георгиев
  • Посетител
18 Юни 2017 14:13 #2 от д-р Георгиев
Болки в малките стави на ръцете, и гърба
Здравейте, необходимо е да се изключи възпалително ставно заболяване, при болките и сутрешната скованост, която описвате, особено ако са налице и отоци на ставите. За целта е необходимо да се консултирате с ревматолог.

Please Вход or Регистрация to join the conversation.

Създадено с Kunena форум