Дали размерът има значение?

Секс размер пенисДали наистина размерът има толкова голямо значение? Какъв е нормалният размер на мъжкия пенис? А какъв е идеалният? Тези есенциални въпроси тормозят милиони хора по света и подкопават мъжкото достойнство от векове насам. Нещото, което допълнително утежнява проблема, е фактът, че няма еднозначен и ясен отговор на тези въпроси. Най-просто казано: правилният размер зависи от индивидуалните предпочитания и нагласата на мъжа и жената.

Средният размер на мъжкия полов орган при европеидната раса варира от 14,5см до 16,5см според скорошно направено проучване. Но както вече изтъкнахме подходящият размер е нещо субективно, защото за мъж с твърде малък пенис и 12 см биха му се сторили много. Аналогично има мъже, които изпитват неудовлетворение от 16-17-18 см полови органи. Щом се отнася до жените, голяма част от тях считат, че размерът има относително малко значение за това как техният сексуален партньор се представя в леглото. Вниманието, което мъжът обръща на сексуалните и емоционални нужди на жената, е много по-важен факт от неговата „надареност”, сочат редица проучвания.

Въпреки че действията по време на секс са по-важни от размера, при еднакви други показатели добре надареният мъж има по-големи шансове да задоволи нежната си половинка. Самата истина е, че големият мъжки полов орган покрива по-голяма част от ерогенните зони на влагалището, което може да доведе до по-силна стимулация и наслада. Но в редица случаи това остава на заден план, особено ако мъжът не притежава емоционалната и сексуална дарба да задоволи жената.

Друг е въпросът, че повечето мъже с малък полов член изпитват известна несигурност в леглото и по този начин косвено се намесва факторът размер в сексуалните взаимоотношения между мъжа и жената.

Нека обърнем и внимание на начините за уголемяване на размера на пениса – съществуват много такива, но само извънредно малка част от тях водят до задоволителни резултати. Мъжете, които избират методите за уголемяване на пениса, страдат от много страхове и несигурности относно процедурата и възстановяване след нея.

Според друго проучване, направено въз основа на предпочитанията на американските жени, размерът на мъжкия полов член рязко се различава от данните за действителна големина на пениса. Приложената по-долу графика показва предпочитаната дължина от жените:

предпочитан размер

А сега нека сравним тези данни с долната графика, където са представени реалните размери на мъжкия полов орган на европеидната раса.

реален размер на пениса

За съжаление след като съпоставим двете графики установяваме, че действителността отново не се препокрива с фантазията.

Сподели или оцени, ако сме били полезни
1 1 1 1 1 Оценка 0.00 (0 гласове)

Подобни материали

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Коментари  

-1
Мен ако питате, винаги може и малко повече. квото и да казва приятелката ти, бас държа че й се ще да ти е малко по-голям. аз лично опитах с един метод и не знам дали не си внушавам но май взе да расте.
+3
размера определено има значение като преспиш с мъж на който му е голям няма да погледнеш мъж с малък
+3
taka e jenite vinagi biha predpo4eli golemia hui ot malkia no ne vajno kolkotie golqm vajnoe da rabotliv
+1
Естествено, че има значение, но за мен размерът на мъжкия пенис е от второстепенно естество. Имала съм приятели с големи пениси и отначало реално ме предразполагат много повече, но после няма никакво значение...
-1
Размерът ИМА & НЯМА значение!

За някой жени размера няма значение, за други има. Ти не можеш да задоволиш всеки, тей че ако на някой не му харесва нещо баира! :-)

Ми тей де, защо човек трябва да се променя за да се хареса на някого. Има жени които ги предпочитат малки, но има други които го предпочитат голям!

Все пак G-точката на жената се намира на 6 см разтояние във вагината и, даже с 2 пръста можеш да и докараш оргазъм, пък за това че 13-15 см. е малък е вече комплексираност на мъжът!
+1
Размерът няма значение приятели.
+3
Здравейте много е забавна темата :)
Аз мога да се похваля с 15 см Острилка :),но ги пълня като агнета всяка вечер в скапаната си квартира в град Благоевград :))))
Номер 90 за 2 години студентство ударих вчера :)
Така че без комплекси и с хуя напред !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
Моя е 14 см в ерекция и жените казват че съм БОГ.Но пък карам новото Порше Панамера.Може и това да има значение?
-1
Нa 17 съм и ми е 15см добре ли е ,,Дaми,,
0
Moiat e 19 i mnogo jeni go xaresvar
0
Moiat e 19 st i na fsihki jeni im xaresva razmera ima znahenie
-1
На почти 17 съм и ми е почти 19 , да се считам ли за надарен? На дебелина е към 4 см
0
Моят е 13 см и смятам, че спада към графата малък. Всички гледат дължината и мерят само нея, но според мен също толкова важно е и колко е дебел. Там имам още по-голям проблем, защото е доста тънък и повечето презервативи едва не ми се изхлъзват от него. Освен това като чукам приятелката ми и в началото усещам как и влиза, но малко след като започнем секса и тя се възбуди повече все едно путката и става по-широка и кура ми започва да се губи в нея и се притеснявам да не би да не усеща нищо. Чудя се какви начини за уголемяване на члена има и по конкретно за удебеляване и ако е възможно да се безопасни и безболезнени. Харесах си един изкуствен удебелител http://www.sex-erotika.com/ugolemqvane-chlena-zabavqne-eqkulaciqta и мисля да го поръчам, но това е само временно решение, защото искам за постоянно да е голям и да си е моя. Всички аматьорски снимки и бг порно с курви, които съм попадал и гледал все лапат много по-големи хуйове и това много ме сдухва и депресира. Не искам всички да са с по-големи пишки от мен. Чудя се какви други начини има пениса да стане по дебел и голям дайте съвети и идеи, защото се побърквам ?